X E N O C A P I N
tag2 fotopages
By: capin the fourth

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
A desk

 
Salamz...

this is my first successful panorama shot bwahahahaha <-- (gelak bleach)

c a p i n - apsal le bilik ni tak ber'cahaya'?? hehe


Wednesday, 26-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
People ver. 02

Prof. Omar Hasan Kasule
 
 
View all 12 photos...
Salamz...

nuthin much to say.. takder gambar baru nak letak

c a p i n - candid lagi!!!


Saturday, 15-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Benkyo!!!

 
 
 
View all 17 photos...
Salamz...

kalau dah namanya student... lagi2 kalau jadik medical student... apa lagi org expect... mestilah stadi sokmo!!!

c a p i n - Stadi le sangat


Tuesday, 11-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makan

 
 
 
View all 11 photos...
Salamz

this is a special tribute to all my friends

c a p i n - Selamat menjamu selera


Friday, 24-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
The Day When I Was Sangap...

The other side of air kotak
My additional eyes
Everybody dream car (mostly)
View all 11 photos...
Salamz...

bile dah menyangap, macam2 benda bangang boleh kita buat... kalau dulu aku sangap aku suka layan anime... tapi semalam sebab sangap sangat, tak sempat nak buat apa2... Full Metal Alchemist aku pon Nik pinjam... Dah le lapar.. NG USA yg aku pesan akhirnya ilang dalam cerebrum wazir jadik neurotransmitter ntah ke mana synapse nya ntah hehe... last2 kena makan megi jugak... nasib baik le ada Arcuied... boleh le menyangap dulu sementara tunggu megi aku kembang

c a p i n - patutnya kalau sangap pegi solat sunat


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net